luni, 20 octombrie 2008

Bine ati venit pe blogul echipei MIST

Salutari din spatele unui monitor de 17!
*************************************************
****Mai Mult,
****Mai Interesant,
****Mai Savant,
****Mai Transant,
*************************************************
Asta isi propune echipa MIST sa ofere cu ajutorul acestui blog, care se refera atat la tehnologia de ultima generatie, cat si la motivul pentru care inovatia se cere mereu .
Vom vorbi despre uneltele puse la dispozitie pentru a crea si manipula Interfete Evoluate peste Internet, dar si despre originea si explorarea nevoii oamenilor de a le folosi pentru a transcende granitele izolarii si a gasi noi cai de apropiere, de interactionare, de dezvoltare si crestere cu ajutorul comunitatii on-line.
Vom discuta si despre noi insine, despre cum ne-a schimbat Facultatea din primul an in care am urcat pana in varful dealului, la propriu, pana la Facultatea de Automatica si Calculatore, si pana in momentul prezent, in care incercam sa contribuim dupa propriile posibilitati, la extinderea, intrebuintarea si impartirea cunostintelor legate de marea retea informationala care ne inconjoara.
*************************************************
Iar daca blogul are sa va faca placere, vizitati-ne la http://interfete-web.dap.ro/ ,
pentru mai multe articole, tutoriale, quizzuri si alte informatii privind echipa MIST sau puse la dispozitie de aceasta.

0 comentarii:

Yellow Puppies Blogger Template | Template Design | Elque 2008