vineri, 28 noiembrie 2008

Inscrierea in Directoare

Ajuta situl tau sa creasca
Cand ai nevoie de putin ajutor sa pui un site nou pe picioare, inscrierea in Directoare Web este un pas esential (vezi Tutorialul Construirii unui Site).

Directoarele sunt niste web situri specializate care contin doar link-uri catre alte situri inscrise. Fiecare astfel de link aste acompaniat de o descriere si apartine unei categorii pusa la dispozitie de Director.

Un lucru la care trebuie sa fii atent e ca Directorul la care esti inscris sa aiba PR mai mare decat situl tau.

Pasi pregatitori inscrierii pe Directoare :

  • adresa: link-ul catre site. Pentru a nu fi in vizorul filtrului de continut duplicat Google, cel mai bine e sa redirectionezi domeniul.
  • titlul: alege un titlu care nu para spam. Daca titlul sitului nu se incadreaza in acea categorie nefasta, e cel mai indicat sa il folosestiv. 2 descrieri: una scurta (pana in 200 de caractere) si una mai lunga (aproximativ 400 de caractere). In descrieri expune ce trateaza situl, insa nu exagera, pentru ca orice superlative vor conduce la realizarea unei descrieri care va fi inacceptabila.
  • cuvinte cheie (in jur de 10-15): e bine sa nu repeti cuvintele cheie pentru ca exista filtre care nu se lasa pacalite de astefel de tentative, si nu vei reusi decat sa primesti o bulina neagra
Tine minte : Nu folosi cele realizate mai sus pentru toate directoarele pe care te vei inscrie! Titlui si linkul raman mereu aceleasi, dar Descrierile este bine sa incerci sa le variezi putin. Acest lucru va demonstra ca inscrierea s-a facut manual, nu automat, si va face situl sa fie mai credibil in cautari.

Liste de Directoare:

Un articol foarte interesant privind parcursul urmat de un site, odata ce a fost inscris intr-un director, si instrumente de optimizare si eficientizare a acestor progrese se poate gasi la urmatoarea adresa: Inscrierea simplificata in Directoare.

0 comentarii:

Yellow Puppies Blogger Template | Template Design | Elque 2008