sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Poze noi

Am adaugat noi categorii de poze pe site:


  1. Poze UPB : poze din Universitatea Politehnica Bucuresti. Poze pentru studenti care vor sa se laude la prieteni cu peisajele "UPB-iene", poze pentru fosti studenti care vor sa isi aminteasca unde au petrecut cele mai frumase momente, poze pentru viitorii studenti ai UPB(pentru a putea sa isi dea seaman in ce se baga :) ) sau poze pentru parinti care vor sa vada mediul in care vor studia copii lor. Fie ca va plimbati in parcul dominat de cladirea Rectoratului sau ca priveati spre Dambovita de pe podul care leaga Regia de campus, suntem siguri ca pozele noastrea va vor aminti de acele clipe.

  2. Poze Bucuresti : poze din Bucuresti ale celor mai interesante obiective de vizitat. Arcul de triumf, Muzeul satului, parcul Herastrau, hotelul Intercontinental si multe altele sunt ceea ce va propunem sa priviti si sa apreciati in capitala.

  3. Poze Studentiada : eiditia 2008 a Studentiadei a adus in Politehnica sporturi extreme si senzatii tari. Studentii au putut sa joace jocuri amuzante, sa participe la traininguri sau sa aleaga sporturi inedite, toate gratuit.

0 comentarii:

Yellow Puppies Blogger Template | Template Design | Elque 2008