miercuri, 19 noiembrie 2008

Prima Pagina pe Google

In sfarsit am reusit sa ajungem cu situl (http://interfete-web.dap.ro/) pe prima pagina pe Google.
Cu toate ca am aplicat mai multe optimizari sitului, saritura de la pagina 21 la 1 a fost brusca si prin urmare surprinzatoare. Nu putem sa stim exact ce a functionat, dar putem sugera metodele aplicate de noi pentru realizarea sitului in tutorialul : http://interfete-web.dap.ro/tutoriale.html
Pe langa pasii de inceput descrisi in tutorialul de mai sus, este important ca o pagina sa fie optimizata pentru cuvintele cheie dorite (regula de 3 simpla : H1+B+Link), dra pe de alta parte nu e indicata nici o exagerare a frecventei a acestor in text (Black SEO).
Tehnicile de Search Engine Optimization cele mai productive tin mult de gasirea unui echilibru. Optimizarea e buna daca se face intre anumite limite. Din pacate, limitele nu sunt cunoscute si nici macar tatonarea lor nu e indicata fara a risca banarea de pe motoarele de cautare.
Noi am incercat sa mentinem tehnicile de optimizare la o cota minima si ne-am bazat pe articole detaliate despre subiecte inrudite cu domeniul Interfetelor Web. In final un site activ care nu incerce sa atraga trafic prin metode suspecte si care nu spameaza utilizatorii neinteresati de tematica sa, isi va castiga pozitia in motoarele de cautare pe drept.
Speram sa ne putem mentine pozitia si va invitam pe pagina tutorialului nostru de reazizare a unui site cat mai rapid, complet si free : http://interfete-web.dap.ro/tutoriale.html

2 comentarii:

monica spunea...

felicitari :)

monica

Cristina spunea...

Cum spunea Iulian, avem echipaaaaa... :P

Yellow Puppies Blogger Template | Template Design | Elque 2008